Δευτέρα 12 Νοεμβρίου 2018

Πανηγύρια για τα αυτονόητα


   Συγχαρητήρια στο Διοικητή του Αστυνομικού Τμήματος Παραμυθιάς, ο οποίος ενεργώντας ως Κριτής – Δικαστής, σύμφωνα με το ήθος που διδάχθηκε στις Αστυνομικές Σχολές, ΑΚΥΡΩΣΕ 
Πράξη Βεβαίωσης Παράβασης (κλήση), σε συμπολίτη μας , για Τυπικούς Λόγους.

   Ο συμπολίτης μας είχε επισκεφθεί την πόλη της Παραμυθιάς και επιστρέφοντας στο όχημά του διαπίστωσε ότι:
 Από Αστυνομικό του Α.Τ. Παραμυθιάς του είχε επιβληθεί πρόστιμο 20 ευρώ για παράνομη στάθμευση.




  Χωρίς να υπεισέλθει στη διαδικασία αν ήταν ή δεν ήταν παραβάτης, γνώστης της σχετικής νομοθεσίας, μετά από πέντε ημέρες υπέβαλε αίτημα για ΔΙΑΓΡΑΦΗ της Διοικητικής Πράξης η οποία στερούνταν νομιμότητας.


 Από την ακολουθία των γεγονότων προκύπτει  ότι ο κ. Διοικητής, άμεσα ενήργησε και δέχτηκε την ένσταση του συμπολίτη μας.



  Η ενέργεια του συγκεκριμένου Διοικητή  δεν θα ήταν αντικείμενο είδησης, αν στις υπηρεσίες Τροχαίας της περιοχής μας επικρατούσε ανάλογη τακτική για τη μη ταλαιπωρία των πολιτών.


 Με παλιότερες αναρτήσεις http://rozakyrothtes.blogspot.com/2016/10/blog-post.html#more έχουμε αναδείξει το θέμα σε τοπικό επίπεδο, αλλά η ισχυρογνωμοσύνη και η αδιαλλαξία Ανωτέρων Αξιωματικών της Αστυνομικής μας Διεύθυνσης, οδηγεί τους Πολίτες να αποδείξουν ότι δεν είναι ελέφαντες και τους υποβάλλουν σε ταλαιπωρία και σε καταχρηστική πληρωμή προστίμων.


Δικαιωμένος Πολίτης, ΙΣΩΣ είναι ο ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΣ Πολίτης !!!!!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου